Stiri EURO 2012

Spania urmata de Germania, favoritele Campionatului European 2012

  • May 22, 2012 10:49 pm
  • Comments Off on Spania urmata de Germania, favoritele Campionatului European 2012

Mai e putin si incepe Campionatul European 2012, competitie ce va avea loc in acest an in Polonia si Ucraina, doua tari care au batut palma pentru a organiza un astfel de eveniment.

Deja se fac speculatii cu privire la ce echipe vor reusi sa treaca de grupe, dar mai important cine va castiga trofeul. Marea favorita se pare ca este in continuare Spania care vine la acest turneu hotarata sa isi apere titlul obtinut in urma cu 4 ani. Desi spaniolii au cateva absente de renume, Puyol (care este accidentat) si Villa (golgeterul all time al ibericilor care este inca incert) tot ei sunt pe primul loc la sansele pe care le au in opinia caselor de pariuri cu privire la castigatoarea EURO 2012.

Din spate pare sa astepte pregatita sa dea lovitura, Germania. Nemtii au invins tot ce se putea in campania de calificare si aceasta forta pe care o au in atac le aduce locul 2 in tabloul principalelor favorite la trofeu. Cota lor este de 4,50 pentru a termina pe prima pozitie, in timp ce Spania are 3,40.

Problema Germaniei pare a fi alta, mai intai ei au de trecut de o grupa destul de grea, denumita si “Grupa Mortii” din care putem sa spunem clar ca outsider va fi Danemarca, dar se vor bate 3 echipe pentru 2 locuri, Olanda, Portugalia si Germania.

Foarte important este ca in aceasta grupa (Grupa B) sunt prezente 2 din primele 3 favorite, Olanda si Germania si gandul ca una din ele poate fi eliminata in favoarea cel mai probabil a Portugaliei, ar reprezenta o surpriza.

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.