Meciuri EURO 2012

Anglia – Italia Avancronica si echipe probabile

  • June 24, 2012 2:30 pm
  • Comments Off on Anglia – Italia Avancronica si echipe probabile

Stadionul National din Kiev va gazdui in aceasta seara cel de-al 4-lea sfert de finala de la EURO 2012 dintre Anglia si Italia. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Spania avandu-l la centru pe Pedro Proenca un arbitru in varsta de 45 de ani.

Anglia a terminat grupa D pe primul loc in fata Frantei, desi era cotata cu a doua sansa in aceasta grupa din care au mai facut parte, Suedia si Ucraina. Englezii au acumulat sapte puncte din trei meciuri reusind o remiza cu Franta in primul joc din grupa si doua victorii (2-3 cu Suedia si 0-1 cu Ucraina). Roy Hodgson va avea la dispozitie cea mai buna echipa diseara si se pare ca va incepe in primul 11 cu Ashley Young care si-a revenit dupa accidentarea din ultimul meci din grupa contra Ucrainei.

Italia s-a calificat cu multa sansa si cu putin ajutor din partea Spaniei in aceasta faza a competitiei. Elevii lui Cesare Prandelii au remizat in primele doua jocuri din grupa cu Spania si Croatia, scor 1-1 si au castigat ultimul joc, contra Irlandei cu 2-0. Insa aceste rezultate nu fost indeajuns pentru ca italienii sa fie siguri de calificare si au asteptat rezultatul dintre Spania si Croatia care s-a terminat cu victoria spaniolilor.

Ultima victoriei a englezilor in confruntarile cu Italia a fost in anul 1977 iar ultima disputa directa a avut loc in 2002 intr-un joc amical, iar italienii s-au impus cu 1-2.

Anglia – Italia echipe probabile:

Anglia (4-4-2): Hart – Johnson, Terry, Lescott, Cole – Milner, Gerrard, Parker, Young – Rooney, Welbeck

Italia (4-3-1-2): Buffon – Abate, Barzagli, Bonucci, Balzaretti – De Rossi, Pirlo, Marchisio – Montolivo – Balotelli, Cassano

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.