Meciuri EURO 2012

Portugalia – Spania Avancronica si echipe probabile

  • June 27, 2012 2:10 pm
  • Comments Off on Portugalia – Spania Avancronica si echipe probabile

Portugalia – Spania este prima semifinala de la Campionatul European de Fotbal 2012. Meciul din aceasta seara dintre cele doua selectionate va avea loc la ora 21:45 si se va juca la Donetk pe Donbass Arena.

Portugalia este surpriza placuta de la EURO 2012. Formatia lui Paulo Bento a ajuns in aceasta faza a competitie eliminand in sferturi natioanala Cehiei. In ultimele doua jocuri, Cristiano Ronaldo a fost omul decisiv pentru lusitani, marcand de 3 ori si avand sanse si la titlul de golgeter fiind la egalitate cu neamtul Mario Gomez. Singurul jucator indisponibil de la portughezi este atacantul Helder Postiga care s-a accidentat in meciul cu Cehia si se pare ca va fi inlocuit cu Hugo Almeida.

Spania si-a confirmat pana acest moment statutul de favorita la acest Campionat European si a reusit sa ajunga in semifinale fara prea multe probleme. Del Bosque a adus un sistem nou in fotbalul mondial jucand 3 din cele 4 meciuri de pana acuma fara un atacant clasic de careu, folosind sistemul 4-3-3. In sferturi Spania a trecut lejer de Franta, reusind sa castige cu 2-0 datorita unui joc de posesie prelungit. Singura incertitude in ceea de priveste selectionata Spaniei este cum va aborda Del Bosque jocul din aceasta seara. Va miza pe Torres sau va incerca acelasi sistem folosit pana acum cu Fabregas pe post de numar 9 fals.

Ultimul joc direct dintre cele doua nationale a avut loc in 2010 intr-un amical, iar Portugalia reusea sa spulbere proaspata Campioana Mondiala cu 4-0.

Portugalia – Spania echipe probabile:

Portugalia (4-3-3): Rui Patricio – Pereira, Pepe, Alves, Coentrao – Moutinho, Veloso, Meireles – Nani, Almeida, Ronaldo

Spania (4-2-3-1): Casillas – Arbeloa, Ramos, Pique, Alba – Busquets, Alonso – Silva, Xavi, Iniesta – Torres

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.