Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Anglia – Italia 0-0 (2-4 dupa lovituri de la 11 m) EURO 2012 Sferturi de finala

  • June 25, 2012 1:10 pm
  • Comments Off on Rezumat video Anglia – Italia 0-0 (2-4 dupa lovituri de la 11 m) EURO 2012 Sferturi de finala

Anglia si Italia s-au infruntat aseara in ultimul sfert de finala de la Campionatul European de Fotbal 2012. Cele doua echipe au practicat un fotbal bun pe parcursul celor 90 de minute plus cele 30 de minute din prelungiri.

In prima repriza cele doua echipe au avut fiecare cate o mare ocazie de gol, Italia prin Danielle de Rossi care a trimis mingea in bara de la peste 30 de m, in timp ce pentru Anglia a ratat fundasul dreapta Glen Johnson care a trimis din 2 m in Buffon. La pauza scorul a fost egal 0-0.

In repriza a doua italienii au inceput sa preseze din ce in ce mai mult in timp ce englezii s-au multumit sa se apere si sa iasa pe contraatac insa fara prea mari realizari. Meciul s-a dus in prelungiri unde tot Italia a fost mai periculoasa avand si un gol anulat pe motiv de offide in minutul 118, cand Noccerino, jucatorul lui AC Milan a trimis mingea in poarta cu capul.

La loviturile de la 11 m Italia a fost mai norocoasa, reusind sa castige cu 4-2, dupa ce la un moment dat aveau de recuperat un sut.

Urmariti rezumatul video al meciului Anglia – Italia 0-0 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.