Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Danemarca – Germania 1-2 Grupa B EURO 2012

  • June 18, 2012 2:36 pm
  • Comments Off on Rezumat video Danemarca – Germania 1-2 Grupa B EURO 2012

Germania a castigat aseara si cel de-al 3-lea joc de la acest Campionat European cu 2-1 contra Danemarcei si termina grupa B pe primul loc avand punctaj maxim si un golaveraj de 5 goluri marcate si 2 primite.

Prima repriza a fost una echilibrata ambele formatii avand cateva ocazii bune de gol si reusind sa marcheze cate un gol in minutele 19, Podolski pentru Germania din pasa lui Mario Gomez, respectiv Krohn-Dehli in minutul 24 din pasa lui Bendtner. Danezii au intrat la pauza cu un egal care ii mentineau in cursa pentru calificarea in sferturile de finala, mai ales ca in celalalt meci, scorul era la fel dupa prima repriza.

In repriza a doua Germania a inceput sa preseze din ce in ce mai mult, mai ales ca portughezii reusisera sa preia conducerea, iar un eventual gol al danezilor i-ar fi trimis acasa. Cu 10 minute inainte de finalul meciului fundasul dreapta intrat in locul capitanului Lahm, reuseste sa marcheze pentru nemti si le aduce calificarein sferturi unde vor da piept cu selectionata Greciei care a terminat Grupa A pe locul 2.

Urmariti rezumatul video al meciului Danemarca – Germania 1-2 mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.