Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Germania – Grecia 4-2 EURO 2012 Sferturi de finala

  • June 23, 2012 1:28 pm
  • Comments Off on Rezumat video Germania – Grecia 4-2 EURO 2012 Sferturi de finala

Germania a invins Grecia cu 4-2 in cel de-al doilea sfert de finala de la Campionatul European de Fotbal din 2012 si s-a calificat pentru a 4-a oara consecutiv in semifinalele unui turneu final de Campionat European sau Mondial.

Prima repriza a fost un asediu total la poarta grecilor, nemtii ratand numeroase ocazii de gol prin Klose sau Ozil. In cele din urma golul prin care Germania a condus la pauza cu 1-0, a venit din partea cui nu se astepta nimeni, tocmai capitanul panzerelor si al echipei Bayern Munchen, fundasul stanga, Philip Lahm, care a sutat frumos din afara careului in minutul 39.

Repriza a doua grecii au iesit la joc si au reusit sa egaleze situatia pe tabela, prin golul marcat de Samaras in minutul 55. Insa nemtii au inceput sa tureze si mai tare motoarele si au pornit un asediu total la poarta lui Sifakis si au reusit sa marcheze de 3 ori prin Klose, Khedira si Reus. Cu un minut inainte de finalul jocului grecii mai marcheaza odata prin Salpingidis din lovitura de la 11 m.

Germania – Grecia, scor final 4-2. Nemtii vor intalni in semifinale invingatoarea din partida Anglia – Italia, in timp ce Grecii pleaca acasa lasand o impresie buna la acest turneu final.

Urmariti rezumatul video al meciului Germania – Grecia 4-2 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.