Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Germania – Italia 1-2 EURO 2012 Semifinale

  • June 30, 2012 11:44 am
  • Comments Off on Rezumat video Germania – Italia 1-2 EURO 2012 Semifinale

Italia s-a impus in cea de-a doua semifinala de la Campionatul European de Fotbal 2012 dupa ce au invins Germania cu 1-2 si s-a calificat in finala acolo unde va intalni Spania care a trecut de Portugalia in urma loviturilor de la 11 m.

Prima repriza a fost a italienilor care au deschis scorul in minutul 20 prin Mario Balotelli cu capul din 2 m dintr-o centrare venita de pe partea stanga de la Antonio Cassano. In minutul 36 jucatorul celor de la Manchester City, reuseste dubla dupa un sut puternic din afara careului mare. La pauza italienii intra un cu avantaj de 2 goluri si gandul lor era deja la finala cu Spania.

In repriza a doua tot italienii au fost mai periculosi care au ratat cateva marii ocazii de gol pe contraatac prin Antonio Di Natale, Marchisio sau Bargzali. Cu doua minute inainte de finalul meciului arbritrul portughez Pedro Proenca da un penalty Germaniei care marcheaza golul de onoare prin Ozil.

Urmariti rezumatul video al meciului Germania – Italia 1-2 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.