Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Portugalia – Olanda 2-1 Grupa B EURO 2012

  • June 18, 2012 2:38 pm
  • Comments Off on Rezumat video Portugalia – Olanda 2-1 Grupa B EURO 2012

Portugalia a invins aseara selectionata Olandei cu 2-1 intr-un meci decisiv pentru calificarea in sferturile de finala ale Campionatului European 2012. “Portocala mecanica” avea nevoie de victorie pentru a fi sigura de calificare si au inceput meciul in forta reusind sa marcheze inca din minutul 11 prin Rafael van der Vaart, care a sutat plasat la coltul din dreapta lui Patricio si olandezii conduceau cu 1-0.

Contrar tuturor asteptarilor dupa acest gol, Olanda a scazut ritmul de joc, portughezii presand din ce in ce mai mult la poarta lui Maarten Stekelenburg. In minutul 28 Cristiano Ronaldo primeste o pasa de senzatie de la Pereira si reuseste sa aduca egalitate egalitatea pe tabela de marcaj. La pauza s-a intrat cu scor egal, 1-1.

In repriza a doua tot Portugalia a iesit mai motivata de la cabine si a ratat cateva mari ocazii de una, una chiar monumentala, cand Nani a trimis din 2 metri mingea in portar. In minutul 78 Nani isi mai spala din pacate dupa ce trimite o pasa pentru Cristiano Ronaldo care face dubla si isi califica echipa in sferturile de finala acolo unde vor va piept cu Cehia.

Urmariti rezumatul video al meciului Portugalia – Olanda 2-1 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.