Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Portugalia – Spania 0-0 (2-4 dupa penaltyuri) EURO 2012 Semifinale

  • June 28, 2012 11:07 am
  • Comments Off on Rezumat video Portugalia – Spania 0-0 (2-4 dupa penaltyuri) EURO 2012 Semifinale

Portugalia si Spania s-au infruntat aseara in prima semifinala de la Campionatul European de Fotbal 2012. Duelul iberic a fost castigat de catre spanioli care s-au impus la loviturile de departaje cu 2-4.

In prima repriza cele doua echipe au practic un joc destul de slabut fara a avea niciuna mari ocazii de gol. Ambele echipele au avut pe rand posesie si s-au multumit sa fie mai preocupate de faza defensiva decat de atac.

In repriza a doua portughezii au atacat mai mult si chiar au avut cateva oportuntati bune de a marca prin Cristiano Ronaldo care a avut 3 lovituri libere din afara careului mare insa de fiecare data mingea a trecut destul de departe de poarta aparata de Iker Casillas.

In prelungirile partidei Spania a ratat o ocazie imensa prin Andres Iniesta care a trimis din 2 metri in portarul Rui Patricio.

La loviturile de la 11 m spaniolii au fost mai stapani pe sine si chiar daca au ratat primii prin Xabi Alonso au reusit sa castige meciul dupa ce Iniesta, Pique, Ramos si Cesc Fabregas au marcat. Pentru portughezi au ratat Moutinho si Bruno Alves si au marcat Pepe si Nani, Cristiano Ronaldo trebuia sa execute ultima lovitura de pedeaspsa dar nu a mai apucat.

Urmariti rezumatul video al meciului Portugalia – Spania 0-0 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,


Comments are closed.