Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Spania – Franta 2-0 EURO 2012 Sferturi de finala

  • June 24, 2012 2:15 pm
  • Comments Off on Rezumat video Spania – Franta 2-0 EURO 2012 Sferturi de finala

Spania a desasit complexu francez si s-a calificat aseara pentru a doua oara consecutiv in semifinalele unui Campionat European dupa ce a trecut in sferturi de reprezentativa “cocosului galic” Franta, cu 2-0. Meciul a fost unul plictisitor fara multe situatii de gol.

In prima repriza posesia a fost a Spaniei care a controlat jocul insa fara a-si creea mari ocazii de gol. Golul a picat insa in minutul 19, cand fundasul stanga Jordi Alba a primit o pasa pe culoar de la Iniesta si a centrat in careu pentru Xabi Alonso care a reluat cu capul in poarta aparata de Lloris. Spaniolii au intrat in avantaj la cabine.

In repriza a doua francezii au incercat sa marcheze, dar jocul de pase al Spaniei a functionat perfect si aseara si nu a lasat nici o sansa adversarilor. In ultimul minut al meciului jucatorul Barcelona, intrat pe teren in minutul 65, Pedro a reusit o faza de exceptie si a patruns pana in careu unde a obtinut o lovitura de la 11 m transformata de acelasi Xabi Alonso care a reusit dubla la ce-a de-a 100 selectie pentru reprezentativa Spaniei.

Spania – Franta, scor final 2-0. Spania va intalni in semifinale echipa lui Cristiano Ronaldo, Portugalia si se anunta o lupta foarte incinsa intre vecinii iberici. Franta pleaca acasa de la acest turneu final dezamagindu-si inca odata fanii.

Urmariti rezumatul video al meciului Spania – Franta 2-0 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.