Rezumate VIDEO EURO 2012

Rezumat video Spania – Italia 4-0 FINALA EURO 2012

  • July 2, 2012 12:21 pm
  • Comments Off on Rezumat video Spania – Italia 4-0 FINALA EURO 2012

Spania a castigat Campionatul European de Fotbal din 2012, disputat in Polonia si Ucraina dupa ce au invins in finala de pe stadionul Olimpic Kiev selectionata Italiei cu scorul de 4-0. Spaniolii reusesc astfel o tripla istorica EURO 2008, Campionatul Mondial 2010 si EURO 2012. Este singura formatie din lume care reuseste sa castige trei turnee finale consecutive.

Finala s-a decis in prima repriza cand spaniolii au reusit sa marcheze de doua ori in minutele 14 si 41 prin David Silva si Jordi Alba. Primul gol reusit de David Silva a venit dupa o actiune a lui Fabregas care a intrat in careu reusind sa il depaseasca pe Chiellini si a centrat pentru colegul sau din linia de atac care a marcat cu capul din 2 m. Al doilea gol a venit dupa o pasa geniala a lui Iniesta si cursa senzationala a lui Jordi Alba care a marcat ca un atacant veritabil primul lui gol in nationala Spaniei. Italienii au avut si ei cateva ocazii de gol insa Casillias a fost la post de fiecare data.

Repriza a doua Italia a avut un ghinion teribil dupa ce Thiago Motta care intrase pe teren de 5 minute s-a accidentat si nu a mai putut continua meciul, italienii fiind nevoiti sa joace ultima jumatate de ora in 10 oameni. Ultimele doua goluri ale Spaniei au fost reusite de jucatorii lui Chelsea, Fernando Torres si Juan Matta in minutele 74 si 88. Matta a reusit sa inscrie la prima atingere de balon, el intrand pe teren in minutul 87.

Urmariti rezumatul video al meciului Spania – Italia 4-0 mai jos:

Pariati pe meciurile de la EURO 2012 si aveti sansa sa incasati un Bonus de 100 RON! Pentru detalii click pe bannerul de mai jos:

Tags: , ,

No comments


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.