Post Tagged with: "Campionatul European de fotbal 2012"

Italienii apeleaza la ajutor ceresc pentru a castiga Campionatul European

  • May 25, 2012 1:26 am
  • Comments Off on Italienii apeleaza la ajutor ceresc pentru a castiga Campionatul European

Echipa Italiei a fost vizitata de preotul Massimiliano Gabbricci pentru a primi binecuvantare in vederea participarii la Campionatul European si de ce nu, si la castigarea titlului.

Italienii se gandesc cu drag la anul 1968, anul care le-a adus trofeul, dar de atunci nu au mai castigat. Si desi nu sunt vazuti ca potentiali triumfatori in Polonia si Ucraina, “Squadra azzurra” isi doreste sa mai puna mana pe un titlu.
Antrenorul Prandelli pregateste echipa cu acest interes ascuns de a castiga cat mai multe partide, chiar daca nu sunt in primele 3 favorite.

Pe 1 iulie 2012 se va decide cine castiga Campionatul European.

Echipa accidentatilor

  • May 25, 2012 1:22 am
  • Comments Off on Echipa accidentatilor

Ce e mai rau pentru un jucator de fotbal? Astepti cu nerabdare inceputul unui turneu final, cum ar fi acum EURO 2012, dar te loveste o accidentare cand nici nu te astepti.

Cateva nume importante vor pierde Campionatul European din Polonia si Ucraina din cauza accidentarilor:
– mijlocasul Carlos Martins de la Granada va fi inlocuit de Hugo Viana in lotul pe care Paulo Bento il va deplasa in Polonia si Ucraina;
– Spania i-a pierdut pe Villa si Puyol, doua nume mari in echipa care castiga Cupa Mondiala si ultimul Campionat European;
– italianul Giuseppe Rossi de la Villarreal a suferit o recidiva la glezna dreapta;
– de la francezi va lipsi Bacary Sagna care este accidentat la peroneu;
– Jack Wilshere nu va fi prezent alaturi de englezi pentru ca i s-a agravat o accidentare mai veche.

Se poate face o echipa din accidentatii pentru EURO 2012. Ea ar arata astfel:
Shovkovsky (Ucraina)-Sagna (Franta), Puyol (Spania), Berezutsky (Rusia), Pieters (Olanda)-McCarthy (Irlanda), Carlos Martins (Portugalia), Wasilewski (Polonia), Wilshere (Anglia), David Villa (Spania) si Rossi (Italia)

EURO 2012 – BILETELE PUSE DEJA IN VINZARE

  • February 23, 2012 7:36 pm
  • Comments Off on EURO 2012 – BILETELE PUSE DEJA IN VINZARE

600 de euro – atât costă cel mai scump bilet la EURO-2012. Tichetele au fost puse în vînzare acum o săptămînă și pot fi cumpărate exclusiv pe UEFA.COM. Perioada de comercializare va dura pînă pe 31 martie curent. În total Uniunea Europeană de Fotbal a scos de sub tipar 1.4 mln. de bilete. 85% din acestea vor fi comercializate pe site-ul forului fotbalistic continental, și prin intermediul asociațiilor (federațiilor) de fotbal calificate în faza finală (odată ce vor fi cunoscute). Restul vor fi repartizate federațiilor care vor rata prezența la EURO 2012 (probabil și FMF), reprezentanților autorităților poloneze și ucrainiene, VIP-urilor, etc. În cazul în care cererea de tichete va depăși oferta de pe site-ul UEFA, forul fotbalistic va organiza în aprilie o loterie pentru a desemna fericiții posesori. Astfel, nu contează cînd expediezi solicitarea pentru achiziționarea acestora, esențial e ca aceasta să ajungă la UEFA pînă pe 31/03/2011, ora 23.59. Odată ce primești confirmarea că ai biletele rezervate, poți deja să le plătești. Costul tichetelor la meciurile Campionatului European de Fotbal, care va avea loc anul viitor în Polonia și Ucraina, variază între 30 și cum am notat mai sus – 600 de euro. Achitarea plăților se efectuează doar în valuta unică europeană. Polonezii și ucrainienii pot să le achite și în valutele lor naționale. Fiecare persoană are dreptul să cumpere cel mult patru tichete/meci.

Niciun arbitru roman nu va participa la Campionatul European de fotbal 2012

  • February 8, 2012 3:24 pm
  • Comments Off on Niciun arbitru roman nu va participa la Campionatul European de fotbal 2012

UEFA a anuntat, marti, lista arbitrilor care vor conduce la centru meciurile de la Campionatul European din 2012, organizat in Polonia si Ucraina.

Din pacate pentru fotbalul romanesc, pe lista cu cei 16 centrali nu se regaseste niciun roman.

Iata lista completa:

Cuneyt Cakir (Turcia)

Jonas Eriksson (Suedia)

Viktor Kassai (Ungaria)

Bjorn Kuipers (Olanda)

Stephane Lannoy (Franta)

Pedro Proenca (Portugalia)

Nicola Rizzoli (Italia)

Damir Skomina (Slovenia)

Wolfgang Stark (Germania)

Craig Thomson (Scotia)

Carlos Velasco Carballo (Spania)

Howard Webb (Anglia)

Rezerve: Marcin Borski (Polonia), Tom Harald Hagen (Norvegia), Pavel Kralovec (Cehia), Viktor Shvetsov (Ucraina).