Post Tagged with: "lotul Portugaliei la EURO 2012"

CFR are un jucator ce va fi prezent la EURO 2012

  • May 17, 2012 3:06 am
  • Comments Off on CFR are un jucator ce va fi prezent la EURO 2012

In mai putin de o luna se va da startul la EURO 2012, competitie la care este prezenta si Portugalia. Selectionerul Portugaliei a anuntat locul de 23 de jucatori care vor fi prezenti la campionatul european din Ucraina si Polonia. Unul dintre cei convocati este si portarul lui CFR, Beto.

Antrenorul Portugaliei a pregatit cateva surprize in ceea ce priveste lista jucatorilor convocati. Se bucura de o convocare Custodio si Miguel Lopes de la Braga, in timp ce Hugo Viana, tot de la Braga, dar si Manuel Fernandes de la Besiktas nu au prins lotul, spre nemultumirea multor oameni din fotbalul lusitan.

Inainte sa dispute prima partida cu Germania, dintr-o grupa in care mai sunt prezente Danemarca si Olanda, Portugalia va juca doua amicale, cu Macedonia si Turcia.

Lotul complet al Portugaliei este:

Portari: Rui Patrício (Sporting), Beto (CFR Cluj), Eduardo (Benfica)
Fundaşi: Bruno Alves (Zenit), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Sporting), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia), Rolando (FC Porto), Miguel Lopes (Braga)
Mijlocaşi: Carlos Martins (Granada), João Moutinho (FC Porto), Custódio (Braga), Miguel Veloso (Genoa), Raul Meireles (Chelsea), Rúben Micael (Zaragoza)
Atacanţi: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hélder Postiga (Zaragoza), Nani (Manchester United), Nélson Oliveira (Benfica), Ricardo Quaresma (Besiktas), Hugo Almeida (Besiktas), Varela (FC Porto)