Post Tagged with: "Polonia si Ucraina"

Noi modificari la regulament pentru EURO 2012

  • May 24, 2012 10:47 pm
  • Comments Off on Noi modificari la regulament pentru EURO 2012

Din cauza cartonaselor galbene si a suspendarilor pe care le-au avut de dus la bun sfarsit jucatorii echipelor care au ajuns in finala Champions League, Bayern si Chelsea, Platini a facut unele modificari in regulament. Isi doreste asa de mult ca finala sa aiba parte de un meci spectaculos si pentru a avea parte de asa ceva a considerat ca e nevoie sa introduca ceva nou. Pentru ca fiecare echipa ce va juca finala sa isi alinieze cel mai bun 11 a schimbat in regulament sa fie sterse cartonasele galbene dupa ce se disputa semifinala si vor fi totusi suspendati cei care iau rosu direct sau 2 galbene in penultimul act.

Prin aceste noi modificari Platini crede ca finala nu are cum sa nu fie una spectaculoasa. Mai sunt 2 saptamani pana incepe turneul final din Polonia si Ucraina si s-a mai introdus in regulament o noua conditie: daca la ultima etapa din grupa 2 formatii ajung la egalitate perfecta se vor juca prelungiri si chiar 11 metri pentru a se califica, si nu prin tragere la sorti.

29 mai – Termenul limita pentru lista cu jucatorii convocati la Campionatul European

  • May 17, 2012 3:09 am
  • Comments Off on 29 mai – Termenul limita pentru lista cu jucatorii convocati la Campionatul European

UEFA a anunta de curand ca a impus un termen limita, in care selectionerii se pot incadra cu listele jucatorilor ce vor fi prezenti la Campionatul din Polonia si Ucraina. Mai au la dispozitie aproximativ 2 saptamani in care sa se decida ce jucatori vor reprezenta tara din care fac parte.

In cazul in care unul dintre fotbalisti se accidenteaza grav inaintea primului sau meci al echipei sale, va putea fi inlocuit in cazul in care Comisia Medicala a UEFA va considera ca este nevoie.

Lotul nu poate avea mai mult de 23 de jucatori, si un numar maxim de 3 portari.