Post Tagged with: "Polonia vrea in sferturi"

Polonia are mari sanse sa treaca de grupe

  • May 17, 2012 3:20 am
  • Comments Off on Polonia are mari sanse sa treaca de grupe

Cel mai talentat jucator pe care il are Polonia de cativa ani de zile este portarul lui Arsenal, Wojciech Szczesny. El este de parere ca organizarea turneului final pe pamant natal ii aduce un plus de incredere si o dorinta de a arata lumii intregi ca este timpul ca si Polonia sa fie capabila de cateva surprize.

Polonia face parte din grupa A, in care mai sunt prezente Grecia, Rusia si Cehia. E clar ca nu sunt favoriti la calificarea in sferturi, dupa cum spune si portarul “tunarilor” dar poate ii va ambitiona faptul ca sunt una din cele 2 echipe organizatoare. Cu putin timp in urma, Grecia anunta ca s-ar putea sa retraga participarea echipei nationale la turneul final pe motiv politic, dar ar mai fi o problema legata de organizarea Campionatului European, este posibil ca Ucraina sa nu fie capabila sa organizeze meciurile tot din cauza unei situatii politice.

Szczesny spune in ghidul oficial al EURO 2012 ca: “Vrem sa ne calificam in sferturi si credem ca este un obiectiv realist. Dupa asta, drumul pana in finala este foarte scurt. Visul este sa castigam turneul, mi-ar placea sa jucam cu Anglia in finala, iar Polonia, evident, sa castige. Chiar mi-ar placea sa jucam impotriva Angliei, doar ca sa pot spune ca ii putem bate”.