Post Tagged with: "stiri EURO 2012"

Grecul Papastathopoulos primul jucator eliminat la EURO 2012

  • June 8, 2012 5:04 pm
  • Comments Off on Grecul Papastathopoulos primul jucator eliminat la EURO 2012

In minutul 44 al meciului de deschidere de la Campionatul European 2012, dintre Polonia si Grecia, fundasul grec Sokratis Papastathopoulos vede al doilea cartonas galben dupa un fault la Murawski si este eliminat. Astfel Papastathopoulos bifeaza prima sa eliminare la un primul sau meci la un turneu final.

Germania e pregatita sa organizeze Campionatul European in locul Ucrainei

  • May 17, 2012 3:16 am
  • Comments Off on Germania e pregatita sa organizeze Campionatul European in locul Ucrainei

Cu 3 saptamani inainte de startul oficial al EURO 2012 se pun mari semne de intrebare la posibilitatea Ucrainei de a duce la bun sfarsit ceea ce au inceput, si anume organizarea meciurilor de fotbal in colaborare cu Polonia. Toate problemele au aparut din cauza unei chestiuni politice, si anume scandalul “Timosenko”.

Cei de la UEFA spun ca monitorizeaza zilnic situatia din Ucraina si ca pana acum nu sunt probleme in a se organiza EURO, dar ca sunt pregatiti sa ia o decizie atunci cand situatia va degenera. Cel mai probabil ar dori sa amane turneul final in cazul in care Ucraina nu va fi capabila sa organizeze meciurile.

Germania s-a gandit la o varianta alternativa pentru ca EURO 2012 sa aiba loc asa cum era stabilit, intre 8 iunie – 1 iulie. Sunt pregatiti sa organizeze partidele in locul Ucrainei si chiar incurajeaza acest lucru venind cu precizarea ca “de un an am conceput planuri pentru o situatie de urgenta” spune Theo Zwanziger – fostul presedinte al federatiei germane.